fy fan vad värt det!

Fredagen
Vi var på middag med Jessicas mor och far, dem ville nog att vi skulle ha rejält med mat i magen inför helgen... Sedan åkte vi hem och började kvällen. Zandra, Jessica och Henke tog lite tid för karaoke, glada skratt och annat skoj... Sedan kom även Johan (ännu en granne) och hans vän Robin. Lars kikade förbi, likaså Anders, Anders, Mike, Elisabeth, Kim, Bobbas, Niklas och Mattias. Ja... Vi var några stycken under kvällen...
Under kvällens gång så blev det en del deep-talk, det blev karaoke, lite Ständut Blakk och annat smått och gott.
Det var mörkt när kvällen slutade...  Vi tänkte inte sova, men vad händer? Vi somnar runt halv 4!

Lördag
Ja. Vi skulle ju upp och åka till Stockholm. Zandra skulle väcka en mindre pigg Jessica klockan 05.00... 06.50 gick bussen. 06.25 kom Zandra inrusandes på 47an och skrek att vi försovit oss. Panik! Plockade ihop smink, nya kläder osv och slängde oss i bilen och fick skjuts till busstorget. VI HANN!
Tom i magen, trötta, Jessica var full... Ja.. Bra start... Vi fick iaf tag i Lampa som kom med leverans av mat till busstationen i Sundsvall där vi skulle byta buss. Vilken kärlek. MAAAAT!!!!!
Bussresan gick långsamt... Jessica mådde inte fullt 100 så tillslut åkte flaskan fram... Då hade Zandra redan varit igång med flaskan ett tag!

Vi grubblade över hur långt Ständut kommit så det gick iväg ett sms och vi fick veta att vi hunnit längre än dem.. Näe men så trevligt, vi kommer till Stockholm först!!
Väl framme tog vi en kort visit på stan för att inhandla lite vi glömt hemma (puder, eyeliner osv.) Sedan gick vi på Centralstationen och sminkade oss och gjorde oss färdiga och så låste vi in sakerna i ett skåp och tog tunnelbanan till Slussen. (det kostade för övrigt en tia och inte en femma!)
Vi ville ta en öl innan vi skulle kliva på båten. Men först var vi tvungna att hitta båten vi skulle åka med, så vi visste vart vi skulle sen. Hann bara ut från stationen så såg vi den. LITEN var första åsikten...
Bredvid båten stod det en fin vit liten buss som bar ikonen "Ständut Blakk". Ännu ett sms gick iväg: "Välkomna till Stockholm. Stor båt!"

Vi traskade vidare för att köpa öl och hamnade på båten Gustav Af Klint eller vad den nu hette... (Den var större än båten vi skulle åka med). Där blev det en flaska var och sedan traskade vi vidare mot M/S Vindhem. Det var vi och en massa 40+are!
Mat serverades, jätte god tacos... Vi hade även världens trevligaste servitris, verkligen! KANON SERVICE! Vi fick även lov att skicka iväg ytterligare ett sms till Ständut, vår önskelista!
Klockan var nog kvart i 9 när Ständut spelade första gången och vart tror ni att vi stod!? JO - LÄNGST FRAM! (Självklart var vi helt själva från början, men tillslut kom resten av folket upp också.)
Kvällen fortsatte, vi hittade vårat sällskap hos dem som satt vid bordet bredvid. Ett gäng 45+are från Stockholm som höll oss sällskap hela kvällen, mycket trevligt!
Halv 11 satte spelning nummer två igång. Vi dansade, hoppade, skrattade, röjde, sjöng uti falsett! OCH SVETTADES! Men vem fan bryr sig om dom gnäller? DOM HAR FEL VI HAR RÄTT!


23.30 anlände båten tillbaka till Slussen, vi hade tänkt att ta en öl på Gustavbåten och sedan åka till Sigtuna. Men öl blev det inte, vi fick inte komma in om vi inte bodde där. Ytterligare ett sms till bandet (som bodde på just den båten), dem kunde tänka sig att ta en öl med oss. Men ingen öl nu heller... Vi blev kvar i deras mysiga turnébuss där det blev lite sång, lite skratt och så innan gubbarna gick till sin båt och sov.Vi fortsatte såklart kvällen... Inte åkte vi till Sigtuna, utan till en krog på Södermalm. Vi har även lite att nämna om en båt vid namn Patricia, men vi skippar det!

Söndag
När klockan var 04.15 anlände vi tillbaka på T-centralen och passade på att köpa mat på 7eleven innan vi gick in i värmen på Cityterminalen i väntan på att Centralstationen skulle öppna. Sedan blev det korta stunder med sömn i soffan mitt emot Burger King innan vakterna kom och trackasserade oss och sa att man fick INTE sova på Centralstationen inte! Fine, vi fick hålla oss vakna vilket kanske var lika bra med tanke på att vi inte ville missa tåget!

07.58 gick tåget till Östersund igen... Vad säger man om det? Trött. Lulliga. Ont i fötterna. Blåmärken här och där. Huvudvärk.
Vi hade bokat biljetter så att vi skulle få specifika platser, men det hade vi lika gärna kunna skippa, vi satt i bistrovagnen mest hela vägen tillbaka...
Trots att vi mådde som vi gjorde och det kändes som att det tog 15 timmar så hade vi en riktigt rolig hemresa. Vi skrattade  så att det värkte i magen!

14.30 anlände vi i Östersund och Henke kom och hämtade upp oss och vi åkte och köpte pizza innan vi åkte hem. Sedan skulle grannarna ha filmkväll på 47an, så vi bäddade ut soffan och satte igång första filmen i väntan på Henke. Filmen hade bara börjat när vi somnade igår. Henke kom aldrig över för han fick inte tag i oss, vi sov så gott i soffan! Klockan var då någon gång mellan fem och sju.

Måndag
Här ligger vi kvar och allt vi kan säga om helgen är FAN VAD DET VAR VÄRT DET!

Kommentarer
Postat av: Cathrin

Ja, ni är då bra galna ni två! :) Skönt att ni tog er både dit och hem hela och rena! :)

2009-10-12 @ 15:43:30
Postat av: Jess

Haha rena vette fan om vi kom hem alltså... Oduschade sedan dagen innan, vad jag hade i håret ska vi inte ens börja prata om! Men vi tog oss iaf dit och hem HELA!

2009-10-13 @ 01:17:27
URL: http://jesssb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0