en händelselös vecka...

Hej på er!

I veckan har vi legat på latsidan när det gäller våra äventyr... Zandra har jobbat dagtid och Jessica kvällstid, så det har inte funnits tid för äventyr.
Idag åkte vi dock ut för att hitta Baggröven, men hamnade som vanligt på villovägar på en grusväg mitt ute i ingenstans där det enda vi såg var granar och tallar. Men vi fick komma ut och göra något iaf, och en del skratt blev det också!
Vi har tendens att hamna på dessa guppiga och grusiga skogsvägar...

Vi har hunnit med att kommit fram till två idéer på äventyr för framtiden iaf. Ett äventyr i oktober då vi ska åka båt i Stockholm, M/S Vindhem heter den. Kommer att bli sjukt skoj! Sedan har vi ett hemligt "äventyr" som skall utföras i vinter. Det är inte mycket till äventyr utan mest bara galet, anledningen att vi inte säger vad det är är för att då blir det ingen överraskning när vi väl gör det! Men ni kommer att bli underrättade!

Veckan som kommer kanske kommer att bjuda på fler äventyr... Första är att Jessica kanske får sig ett nytt jobb, och får hon det så skall en bil hittas då det krävs till det jobbet. Och det blir ju ett äventyr i sig! Men vi får se hur det går med det... Sen får vi hoppas att Zandra jobbar lite mindre så det finns tid för äventyr, men vi ska nog inte hoppas för mycket på det heller då det ser fullspäckat ut.

För övrigt finns inte så mycket att säga för tillfället då det inte händer så mycket spontant och galet... Däremot så kan vi ju säga att det är sjukt löjligt att slänga in en sån kommentar som vi hittade idag, "gå och dränk er." hur moget är det?! Mind your own business och väx upp! Vill du inte läsa så skit i det! Vi tvingar ingen att klicka in på våran blogg och läsa om vad vi har för oss, det är ett val ni läsare gör och gillar ni det inte - SKIT I DET! Och lite smått kul är det för om kommentarerna fortsätter kommer vi att kunna spåra ditt IP-nummer, så tänk dig för vad du kläcker ur dig, vi vet redan att du bor på Frösön och har operatören Bredbandsbolaget! 

Vi älskar våra äventyr och skapade den här bloggen för att dela med oss till nära och kära så dem vet vad vi pysslar med... Som Jessica säger: take it or leave it!

Ha det gott så länge, det ska iaf vi!
VI BARA GÖR DET!

The list!

Äventyr har blivit en del av vår vardag här på hemvägen. En tråkig kväll kan alltid bli rolig med ett litet äventyr. Några mil med Fanny kan aldrig bli tråkig! För er som inte vet det redan har vi en lista med saker vi ska göra. Listan har börjat och den kommer inte avslutas på många år utan bara fyllas på.

Vi tänkte dela med oss av lite som finns på vår lista
- Dagstur med tåg till trondheim
- Singelkryssning med speeddate (som får vänta eftersom det är åldersgräns 28)
- Ölprovning (på Jessicas 20årsdag)
- Åka till kusbölehelvetet
- Gå på dubbeldejt


Lite av det som redan är avklarat
- Kryssning
- Sundsvall by night på midsommar (tåg dit 15.30 och hem 05.10)
- Nattligt dopp i forsaån
- 60 mil Ständut Blakk
- Äventyr i Köttsjön med omnejd
- Härefestivalen i Indal


Nu behöver vi tips på galna saker att lägga till på vår lista, hjälp oss fina läsare!

Två särisars vardag blir aldrig tråkig! Det är galet, vi är spontana och vi bara gör det!
 


Jessica och en skitig Fanny på äventyr i dom jämtländska skogarna!

kvällen är räddad!


jodå, vi mår kanon!

Pizzaleveransen var pricken över iet, riktigt mumsigt! Däremot var colan mer uppskattad och två liters colan är i princip slut. Så vi ska kolla på Marley & me nu och sen tar vi cykeln till ICA och köper mer cola och chips för vi kommer nog fortsätta spendera soffan på detta sätt!

gårdagens äventyr!

Ja igår var en galen kväll! Vi hade sjukt kul iaf!
09.30 Dagen började med vinfrukost hemma hos mig, eller ja, det blev inte riktigt som vi tänkt oss då mackorna vi köpte på statoil dagen innan var MÖGLIGA!? Men vi drack vin iaf.

10.30 lämnade vi Hemvägen för att ta svängarna förbi donken så vi hade lite mat i magen när vi skulle hinka alkohol hela dagen.


13.02

13.30 var vi framme, i regnet i Indal!

Vi testade hoppborgen i regnet!!!

14.00 började Ständut spela första gången!

Vi fick höra Virila Veras Vibrator! Och full som vi var sjöng vi tydligen REJÄLT jävla falskt!
Full och tondöv är ingen bra blandning!
Lite blöta, men vi hade kul!

15.00 åkte vi till Sundsvall för att käka, vi passade även på att åka till Sibirien och hälsa på Lampa och Larsa!
'

19.00 var vi tillbaka på området och inväntade Ständuts andra spelning!

"Det ser ut som vi dejtar!"


I väntans tider...


20.00 så var det dags!

Längst fram var det!



22.30 så ställde Zandra upp på styrdans och tätt där efter följde Jessica och Emil med i svängarna också!

Vägarna bar vidare mot Östersund där vi skulle ha efterfest, men eftersom vi båda slocknade i bilen så var det bäst att låta bli!

nu bär det av på nya äventyr!

Nu är det vinfrukost som gäller, sedan 11,02 kommer Emil och hämtar upp oss och äventyren börjar! Det blir Ständut Blakk båda i Indal och i bilen, vi ska fota lite skyltar och det kommer att bli många skratt!!!!

Imorgon uppdateras det med nya bilder och videoblogg!
VI BARA GÖR DET!

Roadtrip till Döda fallet, Köttsjön och alla äventyr som ingick

Vi kan väl presentera vårat senaste äventyr nu när vi ändå håller på!

Vi började åka vid ca 16.00, innan vi nått Stugun så hade en bil kört upp i rumpan på oss, så Zandra blinkade med varningsblinkersen, och sen började vinka... Jag plockade fram kameran för att dokumentera det hela, självklart poserade dem snällt!
Det var lite svårt att få bild på det hela, men peace-tecknet var det som visades! 

Sedan såg vi att en av grabbarna satt och skrev på något, och så dök ett papper upp "Hej hej! 070...." Självklart ringde vi upp! Dem skulle till Jämtlamell och jobba, först in i Stugun och käka.. Så vi vinkade av dem precis efter bron i Stugun. Vi fortsatte våran resa mot Döda Fallet! 

Vi hittade en del ställen vi skulle besöka för att ta kort på ortsskylten, det roligaste var nog Köttsjön. Dit fick vi ta en tripp efter vi besökt fallet! När vi var framme vid avfarten till Hammarstrand så visade det sig att vägen var avstängd, så vi fick köra över Hammarstrand och sedan mot Bispgården. Även på den vägen hittade vi något kul... 

Jag fick hoppa ur bilen med kameran i högsta hugg!

Detta var det som roade... Vi vet, konstig humor....

i fortsatte mot döda fallet... Väl framme var det en ganska stor besvikelse, det var ju... DÖTT? Okej, vi visste det men det var ingenting att se... Ungefär det här

Näe, det var mycket trappor och lite att se... Zandra var ett bättre motiv framför kameran!

Vi började promenera uppåt igen... Det var mycket trappor, och det var VARMT! Vi kände oss på ovanlgt konstigt humör, iaf jag.. Så vi pysslade ihop en liten videoblogg. Det är ett klipp med två videor från våran tripp... Och ja jag vet, jag har lyckats stava fel på TÄCKNING i texten jag har lagt in, så det behöver inte påpekas, har själv upptäckt mitt fel!

Japp, Köttsjön var det!

Efter Köttsjön letade vi oss vidare så att vi kom fram till Stugun och till vägen hem. Kvällen skulle avslutas med "date" men grabbarna i bilen bakom oss, men dem bangade ur.. "Ska vi inte ta det till helgen istället? Vi har jobbat och är trötta och sega." Äh, skit i dem... Vi åkte till Statoil för att tvätta bilen, satt fast där då tvätten krånglade och fick köra igenom tre gånger för att det skulle funka som det skulle... Men tillslut tog vi oss ut, åkte på OK på körfältet för att köpa cola och kom därifrån med en kartbok som skall finnas i Fanny där vi kan markera ut våra äventyr och även hitta nya! 

Sedan bar det av till Hemvägen för att skiljas åt, imorgon kanske det blir nya äventyr, vi får se helt enkelt... Förhoppningsvis kommer lite fler bilder också, från Zandras kamera. Håll utkik! 

Det var iaf en KANON dag! Säris, skratt, omvägar, genvägar, döda fall, Köttiga sjöar, ortsskyltar, ragg, blinddate, inställd blinddate, biltvätt, sitta fast i biltvätt... Enormt många skratt!

/ Jess

Välkommen till vår nya blogg!

Hej hej!

Det var dags för en ny blogg där det bara kommer att skrivas om olika äventyr!
Och vilka är vi? Jo, Zandra och Jessica. Två lite onormala galningar som lever livet i Östersund. Vi bor grannar och kallar oss därför för särbos och på så sätt har Särisar dykt upp! Vi tycker om att krydda livet med spontana roadtrips med Fanny, en röd pärla av märket Volvo! Att boka tågresa till en annan ort utan att  veta vart vi ska ta vägen i den staden är också något vi gillar att göra!

Här kommer vi att lägga in bilder och historier om våra äventyr i lilla landet lagom. 

Vi är inte alltid i våra sinnesfulla bruk, det handlar om en hel del spontanitet och en vidrigt dålig humor. Så ta det med en nypa salt och förhoppningsvis får ni ut lika många skratt som vi får av alla våra äventyr!

VI BARA GÖR DET!

RSS 2.0