en händelselös vecka...

Hej på er!

I veckan har vi legat på latsidan när det gäller våra äventyr... Zandra har jobbat dagtid och Jessica kvällstid, så det har inte funnits tid för äventyr.
Idag åkte vi dock ut för att hitta Baggröven, men hamnade som vanligt på villovägar på en grusväg mitt ute i ingenstans där det enda vi såg var granar och tallar. Men vi fick komma ut och göra något iaf, och en del skratt blev det också!
Vi har tendens att hamna på dessa guppiga och grusiga skogsvägar...

Vi har hunnit med att kommit fram till två idéer på äventyr för framtiden iaf. Ett äventyr i oktober då vi ska åka båt i Stockholm, M/S Vindhem heter den. Kommer att bli sjukt skoj! Sedan har vi ett hemligt "äventyr" som skall utföras i vinter. Det är inte mycket till äventyr utan mest bara galet, anledningen att vi inte säger vad det är är för att då blir det ingen överraskning när vi väl gör det! Men ni kommer att bli underrättade!

Veckan som kommer kanske kommer att bjuda på fler äventyr... Första är att Jessica kanske får sig ett nytt jobb, och får hon det så skall en bil hittas då det krävs till det jobbet. Och det blir ju ett äventyr i sig! Men vi får se hur det går med det... Sen får vi hoppas att Zandra jobbar lite mindre så det finns tid för äventyr, men vi ska nog inte hoppas för mycket på det heller då det ser fullspäckat ut.

För övrigt finns inte så mycket att säga för tillfället då det inte händer så mycket spontant och galet... Däremot så kan vi ju säga att det är sjukt löjligt att slänga in en sån kommentar som vi hittade idag, "gå och dränk er." hur moget är det?! Mind your own business och väx upp! Vill du inte läsa så skit i det! Vi tvingar ingen att klicka in på våran blogg och läsa om vad vi har för oss, det är ett val ni läsare gör och gillar ni det inte - SKIT I DET! Och lite smått kul är det för om kommentarerna fortsätter kommer vi att kunna spåra ditt IP-nummer, så tänk dig för vad du kläcker ur dig, vi vet redan att du bor på Frösön och har operatören Bredbandsbolaget! 

Vi älskar våra äventyr och skapade den här bloggen för att dela med oss till nära och kära så dem vet vad vi pysslar med... Som Jessica säger: take it or leave it!

Ha det gott så länge, det ska iaf vi!
VI BARA GÖR DET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0